Monica Helene


Takketaler

Tusen takk!!

Dette innlegget er skrevet fra telefonen min, vær ops på at skrivefeil kan forekomme!!

Heii!!

Nå hadde jeg nettopp skrevet et langt fint innlegg, men så skulle jeg legge et bilde med, så sletter hele driten seg!! Gaaaad!!! Så da er det bare å sette i gang å skrive det samme...

Tusen takk for alle de fine tilbakemeldinger jeg fikk på det forrige innlegget mitt! Jeg trodde det skulle komme mange negative komentarer med det gjorde det ikke. Det var over 1000 stk som var innom på bloggen min, så jeg var egentlig forberedt på at det skulle komme noe negativt! Sååå, tusen takk, det betyr mye!!!

Idag skal jeg ikke noe spesielt.. Bare slappe av! Og bare fordi jeg la ut det ene innlegget som var veldig personelig så kommer ikke denne bloggen til å bli en Monicafortellerheleverdenomaltdethunharopplevdblogg! Nå skal jeg leke sunn, mens jeg spiser en sjokoladebolle som jeg lagde på fredag.

¿Hva skal du fornoe idag?

- Monica Helene Udø -

Én kommentar |20.01.2013 kl.16:08 i Takketaler | Permalenke | Tips en venn

Hhehe, tusen takk!

God morgen : )

Jeg var nettopp inne på topplista i Vennesla, og der fant jeg ut at jeg lå på 19 plass, og Amina lå på 14. Da ville jeg bare ta den normale takketalen, og si tusen takk for alle dere som leser bloggen min, og som komenterer.Jeg trodde egentlig ikke noen ville gidde å lese..


Hhaha, nå følte jeg meg skikkelig dum, siden jeg ikke har hatt denne bloggen i i dag en gang. Men ivartfall, tusen takk ♥

♥ Monica Helene ♥

8 kommentarer |11.02.2012 kl.11:10 i Takketaler | Permalenke | Tips en venn
Oppturer, nedturer, høyreturer og venstrturer. Blogger om det som faller meg inn, og om hverdagen min. Liker du ikke det du leser, så er det ingen som står med en pistol mot hjernen din å tvinger deg til å lese..

Legg meg til som venn
Kontakt meg på e-post

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer