Monica Helene


november 2012

Jeg er såå flink!

Heii : )

Jeg vet at jeg skrev at jeg skulle legge ut den videoen, men jeg har enda ikke helt kommet over "Monica skal snakke til et kamera" greia mi.. Det er bare så kleint...

Jeg har heller ikke blogga igår, eller idag. Vis noen lurte på hvorfor så er det fordi det ikke skjer så utrolig mye her.. Jeg sitter for det meste bare i sofaen og stirrer dumt på TV'en. Men imorra skal jeg ivertfall på håndball-trening.

Foresten så kan du klikke HER, og like Facebook-siden min!

- Hva vil dere lese om, jeg har ingenting å skrive! KOM MED TIPS!!!

( Her er det egentlig et bilde, men jeg fant ingen som passet...)

Monica Helene

Long time, no see!

Heii :D

Haha, nå er det kjempe lenge siden jeg har skrevet noe her.. Jeg har hatt så utrolig mye å gjøre i det siste, så jeg har ikke hatt tid til å skrive noe. Og så vet jeg ikke hva jeg skal skirve.. Det er jo liksom ikke så utrolig spennende å lese om livet mitt, på en måte...Eller hva?

Jeg skal svare på spm ikveld, men jeg synes det er så kleint å skulle filme meg selv, og på en måte snakke til kameraet.. Mens dere venter kan dere lære dere litt kinesisk : )

Enjoy!

Monica Helene ♥

Oppturer, nedturer, høyreturer og venstrturer. Blogger om det som faller meg inn, og om hverdagen min. Liker du ikke det du leser, så er det ingen som står med en pistol mot hjernen din å tvinger deg til å lese..

Legg meg til som venn
Kontakt meg på e-post

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer