Monica Helene


juli 2013

Jeg kan ikke skrive så mye interessant?

Heii : )

Jeg tok en titt på statistikken min, og den viser at over 200 hundre har klikket seg inn på bloggen min. Og da tenker jeg selfølgelig, hva er det som er så interessant med det jeg skriver. Ikke gir det mye menning, det er ikke morsomt på noen som helst vis, jeg har heller ikke et såkalt perfekt liv, ikke ser jeg spessielt bra ut (heller det motsattet). Så hvorfor har deg seg at jeg har så mange lesere..

Det er kanskje ikke så mange, men jeg føler det er sykt mange. Jeg får litt presentasjonsangst når jeg skal blogge, fordi jeg er redd for at folk skal misstolke det jeg skrive.  Og jeg ser ikke hva det er som er så gøy med å lese om meg. Dere må være helt ærlig, er det så gøy for dere å vite at jeg spiste grøt og spagettit til frokost idag. kjørte til Lillesand idag, spiste lunsj på Bedding, for så å kjøre videre til Grimstad for å kjøpe is. Etter det kjørte jeg hjem (øvelsekjører med mamma), og så skal vi spille kort. På menyen ikveld står indrefilè og føtegratinerte poteter. Når vi er ferdige med å spise skal vi spille kort, og leke sunne. 

Nei, det var ikke noe dere trengte å vite. Så hva er det som gjør at så mange klikker seg inn?


Bildet som er fra 17.mai.. Hææ, hvorfor la jeg det ut? Det gir ivertfall ikke menning...

♥ Monica Helene ♥
 

Oppturer, nedturer, høyreturer og venstrturer. Blogger om det som faller meg inn, og om hverdagen min. Liker du ikke det du leser, så er det ingen som står med en pistol mot hjernen din å tvinger deg til å lese..

Legg meg til som venn
Kontakt meg på e-post

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer