Monica Helene


juni 2012

DYREPARKEN

Heii : )

Hhaha, jeg glemte å blogge igår.. Jeg er så glemsk...

Men ivartfall, Sandra sov hos meg inatt.  Det var kjempe koselig :D Vi var i dyreparken idag, fordi Sandra har fått heeelt dilla på den. Men nå skal ikke jeg forsette å skrive om hva vi har gjort, for jeg er ganske sikker på at 90% kommer bare til å se på bildet, og ikke lese hva som står her..


Stjal bilde på facebook (A)

Monica Helene Udø

 

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat. Så må bare legge inn en link: http://bloggurat.net/minblogg/registrere/580666099c26f4d923f68ef07e165850960480ab og enda en til: Follow my blog with Bloglovin

Foto - Løver


Nikon D3100, 18-55mm, f/5,6

Dette bildet som dere kanskje ser er litt redigert, men det er bare for å få litt sterke farger. Objektivet som jeg brukte på dette bildet var det som fulgte med kameraet.. Da vet dere det: )

Idag har jeg vært på den sommer-ukejobbgreier. Det var koselig. Jeg måtte gå litt før, fordi jeg skulle på et møte. Når det var ferdig var mamma og meg ute å jogge, så nå er jeg ferdig med joggingen for denne uken. 

- Liker du å ta bilder?

♥ Monica Helene Udø ♥ 

Foto - Believe


Nikon D3100, Tamron 55-300mm, f/5,6

Dette bildet er litt dårlig, men jeg har ikke tatt noen bilder på lenge... Og jeg synes det passa veldig bra, fordi idag fikk jeg nemlig den nye Justin Bieber genseren min. Siden han nettopp kom ut med en plate som heter Believe.
Idag skal jeg bare finne på noe med venner, så det gleder jeg meg til :)

- Liker du Justin Bieber?

♥ Monica Helene Udø ♥

Foto: Himmel


Nikon D3100, Tamron 70-300mm, f/5,6

Har ikke gjort så mye idag. Våkna klokka 10 idag, fordi jeg måtte dusje og sånn før jeg tok bussen til abup. Etter at jeg hadde vært der, så dro meg og mamma ut for å jogge. Nå ligger jeg bare å slapper av. og skal se en film om ikke så lenge.

- Hva skal du idag?

♥ Monica Helene ♥

TILBAKE!!

Heii : D

Hhaha, noen som har lagt merke til at jeg egentlig skulle være tilbake etter vinterferien? Det skjedde aldri...  Kopierer bare den gammleste (ja, jeg vet at det heter eldste, men jeg gidder ikke å bruke det) innlegget som handler om meg...

Jeg heter da Monica Helene og på denne bloggen skal jeg blogge om mitt fantastiske perfekte liv, og om rosa enhjørninger som flyr over himmelen.

Neida, jeg heter Monica Helene. Har et sånn gangske normalt liv, der det ikke skjer så utrolig mye. Jeg kan ikke akuratt si at jeg er noe ekspert på dette, men jeg har hatt en blogg før. Den hette så mye som monicquexd.blogg.no.

Litt sånn kjapt info om meg:
Jeg heter Monica Helene, men det har dere sikkert skjønt med tanke på at jeg har skrevet det 3 ganger nå. Jeg spiller håndball, og liker å ta bilder. Mitt kamera heter Nikon D3100. Jeg er avhengi av musikk, og jeg hadde ikke overlevd en dag uten musikk tror jeg. Jeg bruker alt for mye smilyer, men skal prøve å ikke gjøre det så mye når jeg blogger. Liker også å se på filmer, så vis du har noen gode filmtips/musikktips, så kan du jo være en svevende engel å skrive en film i komentarfeltet : )

Jeg ser forsatt sånn her ut om vinteren

Og sånn er om sommerenMonica Helene Udø 

Oppturer, nedturer, høyreturer og venstrturer. Blogger om det som faller meg inn, og om hverdagen min. Liker du ikke det du leser, så er det ingen som står med en pistol mot hjernen din å tvinger deg til å lese..

Legg meg til som venn
Kontakt meg på e-post

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer