Monica Helene


januar 2013

Sommer, sol & varme!!

Heii!!

Litt overdreven overskrift? Bare fordi det er 3 grader og sol, så innbiller jeg meg at det er sommer. Kanskje det er fordi jeg vil ha sommeren nå med en gang.

Haha, men jeg har ikke så mye fornuftig å skrive, så derfor tror jeg at jeg bare avslutter innlegget. Jeg skal svare på spm deres imorra, fra den spmrundegreia..

- Gleder du deg til sommeren??

? Monica Helene ?

Rosablogginnlegg!!Uff, dette kommer til å bli kleint!!

Heii!

Jeg tenkte jeg skulle lage et rosa-blogginnlegg bare for gøy! Så siden jeg var på Sørlandsenteret igår, så kan jeg jo legge ut bilder av det jeg kjøpte. Er det ikke det alle gjør?


Masse ark fra Panduro...
Pris, sa du? Husker ikke..


Perler fra Panduro. Håper ikke dere forventer at jeg skal huske prisen på dette..

Nei, dette blir for kleint, Så da legger jeg ikke ut bilde av de 3 genserene jeg kjøpte, heller ikke bilde av de sminketingene jeg kjøpte. Det er jo ikke akuratt som om dere bryr dere. Hvorfor ha interesse for hva jeg kjøper..

Men vet dere noe jeg synes ikke er så veldig kleint? Det er ikke kleint å trykke HER å like facebook-siden min!

Kos dere!

- Er det bare meg som synes det er kleint med sånne innlegg som dette??

♥ Monica Helene ♥

Foto - Løve


Nikon D3100, Tamron 70-300mm, f/5.6

Holy shiit, det bilde ble stort! Sånn kan det gikk... Jeg har egentlig ikke noe fornuftig å skrive, så derfor driter jeg i det!

- Hva synes du om bildet?

Monica Helene

 

 

Tusen takk!!

Dette innlegget er skrevet fra telefonen min, vær ops på at skrivefeil kan forekomme!!

Heii!!

Nå hadde jeg nettopp skrevet et langt fint innlegg, men så skulle jeg legge et bilde med, så sletter hele driten seg!! Gaaaad!!! Så da er det bare å sette i gang å skrive det samme...

Tusen takk for alle de fine tilbakemeldinger jeg fikk på det forrige innlegget mitt! Jeg trodde det skulle komme mange negative komentarer med det gjorde det ikke. Det var over 1000 stk som var innom på bloggen min, så jeg var egentlig forberedt på at det skulle komme noe negativt! Sååå, tusen takk, det betyr mye!!!

Idag skal jeg ikke noe spesielt.. Bare slappe av! Og bare fordi jeg la ut det ene innlegget som var veldig personelig så kommer ikke denne bloggen til å bli en Monicafortellerheleverdenomaltdethunharopplevdblogg! Nå skal jeg leke sunn, mens jeg spiser en sjokoladebolle som jeg lagde på fredag.

¿Hva skal du fornoe idag?

- Monica Helene Udø -

Foto - Måke


Nikon D3100, Tamron 70-300mm, F/5,6

Dette bilde tok jeg når jeg var i Danmark i sommer 2012.  Eller så går dagene fremover, og jeg har veldig store planer om å begynne å blogge fast igjen. Bare sånn vis dere lurte. Noe jeg tror dere ikke gjorde. Gidder ikke å skrive så mye, fordi 90% av dere som er inne på bloggen min leser overskriften, og ser på bildene..

- Hva skjer idag? 

 ? Monica Helene  ?

Oppturer, nedturer, høyreturer og venstrturer. Blogger om det som faller meg inn, og om hverdagen min. Liker du ikke det du leser, så er det ingen som står med en pistol mot hjernen din å tvinger deg til å lese..

Legg meg til som venn
Kontakt meg på e-post

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer