Monica Helene


Hverdag

Jeg kan ikke skrive så mye interessant?

Heii : )

Jeg tok en titt på statistikken min, og den viser at over 200 hundre har klikket seg inn på bloggen min. Og da tenker jeg selfølgelig, hva er det som er så interessant med det jeg skriver. Ikke gir det mye menning, det er ikke morsomt på noen som helst vis, jeg har heller ikke et såkalt perfekt liv, ikke ser jeg spessielt bra ut (heller det motsattet). Så hvorfor har deg seg at jeg har så mange lesere..

Det er kanskje ikke så mange, men jeg føler det er sykt mange. Jeg får litt presentasjonsangst når jeg skal blogge, fordi jeg er redd for at folk skal misstolke det jeg skrive.  Og jeg ser ikke hva det er som er så gøy med å lese om meg. Dere må være helt ærlig, er det så gøy for dere å vite at jeg spiste grøt og spagettit til frokost idag. kjørte til Lillesand idag, spiste lunsj på Bedding, for så å kjøre videre til Grimstad for å kjøpe is. Etter det kjørte jeg hjem (øvelsekjører med mamma), og så skal vi spille kort. På menyen ikveld står indrefilè og føtegratinerte poteter. Når vi er ferdige med å spise skal vi spille kort, og leke sunne. 

Nei, det var ikke noe dere trengte å vite. Så hva er det som gjør at så mange klikker seg inn?


Bildet som er fra 17.mai.. Hææ, hvorfor la jeg det ut? Det gir ivertfall ikke menning...

♥ Monica Helene ♥
 

2 kommentarer |06.07.2013 kl.18:59 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

De siste dagene i kollasjer!

Heii!

Nå er det lenge siden jeg har blogga. Men det er en veldig god grunn til det! Jeg vet nemlig ikke hva jeg skal blogge om. Har du et tips til meg, så kan du være en engel å komentere det!

Jeg har ikke  så mye å skrive om, så derfor har jeg laget kollasjer av hva jeg har gjort i det siste. ENJOY!


Feiret bursdagen min sammen med Alex. Vi var ute å spiste, så fikk jeg verdens fineste øredobber av han!Lørdag hadde jeg dratt ned til Vennesla... Da dror jeg og Amina på byen (Kristiansand). på kvelden koste vi oss hjemme hos henne!


På søndagen var det klart for familieselskap!

- H va har du gjort de siste dagene?
- Lik Facebook-siden min (Åpnes i egen fane..)

♥ Monica Helene Udø ♥

5 kommentarer |28.03.2013 kl.15:55 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

Sommer, sol & varme!!

Heii!!

Litt overdreven overskrift? Bare fordi det er 3 grader og sol, så innbiller jeg meg at det er sommer. Kanskje det er fordi jeg vil ha sommeren nå med en gang.

Haha, men jeg har ikke så mye fornuftig å skrive, så derfor tror jeg at jeg bare avslutter innlegget. Jeg skal svare på spm deres imorra, fra den spmrundegreia..

- Gleder du deg til sommeren??

? Monica Helene ?

9 kommentarer |28.01.2013 kl.16:04 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

Long time, no see!

Heii :D

Haha, nå er det kjempe lenge siden jeg har skrevet noe her.. Jeg har hatt så utrolig mye å gjøre i det siste, så jeg har ikke hatt tid til å skrive noe. Og så vet jeg ikke hva jeg skal skirve.. Det er jo liksom ikke så utrolig spennende å lese om livet mitt, på en måte...Eller hva?

Jeg skal svare på spm ikveld, men jeg synes det er så kleint å skulle filme meg selv, og på en måte snakke til kameraet.. Mens dere venter kan dere lære dere litt kinesisk : )

Enjoy!

Monica Helene ♥

Ingen kommentarer |24.11.2012 kl.17:18 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

DYREPARKEN

Heii : )

Hhaha, jeg glemte å blogge igår.. Jeg er så glemsk...

Men ivartfall, Sandra sov hos meg inatt.  Det var kjempe koselig :D Vi var i dyreparken idag, fordi Sandra har fått heeelt dilla på den. Men nå skal ikke jeg forsette å skrive om hva vi har gjort, for jeg er ganske sikker på at 90% kommer bare til å se på bildet, og ikke lese hva som står her..


Stjal bilde på facebook (A)

Monica Helene Udø

 

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat. Så må bare legge inn en link: http://bloggurat.net/minblogg/registrere/580666099c26f4d923f68ef07e165850960480ab og enda en til: Follow my blog with Bloglovin

25 kommentarer |30.06.2012 kl.20:03 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn
Oppturer, nedturer, høyreturer og venstrturer. Blogger om det som faller meg inn, og om hverdagen min. Liker du ikke det du leser, så er det ingen som står med en pistol mot hjernen din å tvinger deg til å lese..

Legg meg til som venn
Kontakt meg på e-post

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer