Monica Helene


     Paradise Hotel


6      

Heii : )

Lenge siden sist! Jeg, jeg vet det! Jeg skal bli flinkere til å blogge. Men jeg finner ikke på noe å blogge om. Jeg regner med at dere ikke har så stor interesse over av å lese hva jeg driver med på fritiden min. For det skal jeg fortelle dere, er unødvendig lite.. Jeg er egentlig ikke så veldig spennende person... Men tilbake til det jeg egentlig skulle blogge om..

Jeg skjønner ikke vitsen med programmet Paradise Hotel. Det enste de gjør er å feste, ligge med alle, og dumme seg ut. PÅ TV!! De blir kjendiser over natten for å være leke blond på TV. For det er jo faktisk det de gjør. Jeg kan umulig tro at noen kan være så blonde.. Jeg sier ikke at jeg har noe imot alle som ser på det, jeg synes bare at det er dumt at ingen skjønner hvot hjernedødt det programme er. De driter seg bare ut!
Tenk vis de får unger. Jeg vedder på at barnet kommer til å bli mobba for at mora eller faren var med på PH. Livsgaranti for at det er et barn som kommer til å bli mobba for at en av foreldrene har vært med på PH.. For å si det sånn, vis mora mi hadde vært med på det, hadde jeg gravd min egen grav for leeeenge siden!

Ta dere en bærtur på vinteren, spis litt snø, se maling tørke, alle de tingene gir mer menning enn å se på PH. Det skal også sies at mest sannsynligvis gøyere.- Hva synes du om Paradise Hotel?
- Lik Facebook-siden min!

♥ Monica Helene ♥

6 kommentarer |25.03.2013 kl.17:15 i Klaging | Permalenke | Tips en venn

6 kommentarer

Mathilde

25.03.2013 kl.20:28

Jeg er faktisk enig med deg! Det er bare så teit og tragisk
Ylva

25.03.2013 kl.21:25

Helt enig. ;)
Helt enig med deg! :) Jeg ser aldri på PH, haha! :))
Kristina Erika

26.03.2013 kl.09:20

Jeg er helt enig med deg, har aldri skjønt vitsen med det programmet :-)
ser ikke på paradise jeg.. synes det er dumt og patetisk
Er enig med deg. :-)

Skriv en ny kommentar


Oppturer, nedturer, høyreturer og venstrturer. Blogger om det som faller meg inn, og om hverdagen min. Liker du ikke det du leser, så er det ingen som står med en pistol mot hjernen din å tvinger deg til å lese..

Legg meg til som venn
Kontakt meg på e-post bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer