Monica Helene


     10 ting som irriterer meg!


13      

Heii : )

Siden jeg er så utrolig glad i å lese hva som irriterer dem, så tenkte jeg at jeg skulle lage et likt innlegg. (sannheten er at jeg kun leser de sånn at når jeg møter personen så kan jeg gjøre ting som irriterer de, bare for å være irriternde. Men det snakker vi ikke høyt om)
Meen, ivertfall. Her kommer det 10 ting som irriterer meg!

 1. Folk som ikke klarer å holde kjeft om noen ting!
  Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg kan ikke klare å skjønne hvorfor det er så utrolig vanskelig å holde kjeft! Det er ikke sånn at bare fordi at jeg forteller deg noe jeg ikke liker med en person, så må du gå å fortelle det til den personen med en gang. Eller vis jeg forteller deg en hemmlighet, og du er så oppmerksomhetshore at du bare må fortelle det til noen. Sånn at du kan nyte de minuttene du får med oppmerksomhet.

 2. Når folk skriver og de ikke bruker tegnsetting.
  Hvis jeg klikker meg inn på en blogg, der personen som skirver ikke bruker tegnsetting så kliker jeg meg rett ut av den. I norsk, og i omtrent alle andre språk i verden så bruker vi tegn. Nettopp fordi det skal bli lettere å lese. Bruker du ikke tegn, så kommer ikke jeg til å gidde å lese det du har skrevet!

 3. Folk som ikke skjønner ironi.
  Jeg bruker ironi hele tiden. Alle som er god venn med meg vet det. Men når folk ikke skjønner, og jeg må forklare at det bare var ironi er bare så utrolig irriterende!

 4. Når jeg ikke finner ut hva den fine sangen på radioen heter.
  Jeg hører utrolig mye på radio. Veldig ofte spiller de en fin sang, som er helt ny. Vis jeg ikke finner ut av va den sangen heter, så går jeg rundt å tenker på det hele tiden.

 5. Folk som kutter seg, og går rundt å klager over det, og viser det til alle..
  Okei, folkens! Ikke misforstå denne! Jeg har ingenting imot selvskadere, og jeg føler med alle som driver med det. Det skal sies at jeg selv driver med det, og det har jeg skrevet et innlegg om. Du finner det lenger nede på bloggen, eller på katogorien Personelig. Men tilbake til poenget. Folk som kutter seg selv, for så dagen etter går rundt i t-skjorte og forteller alle om hva de har gjort. Jeg blir kvalm bare tanken! Det er så utrolig lite respektløst ovenfor alle andre som driver med selvskading. Hvis ikke folk legger merke til det, så sier de kanskje: Årr, det svir så utrolig mye, og stikker armen (vis det er der personen har selvskadet) langt oppe i trynet ditt. Slutt med det! Du virker bare dum, og alle kommer til å gå rundt å snakke om deg. Og tro meg, det kommer bare til å bli dritt!

 6. Folk som skriver "Årr, jeg er så stygg", eller sier negative ting bare fordi personen vil ha oppmerksomhet.
  Bare fordi at du tror at folk ikke skjønner at du bare vil ha oppmerksomhet, så er vi ikke dumme. Alle skjønner at du bare vil ha oppmerksomhet. Alle som gjør det, får aldri komplimenter av meg. Slutt med det! Bare slutt med det!

 7. Når folk ikke klarer å svare på meldinger med en gang!
  Jeg er så utrolig utålmodig når det gjelder sånne ting. Jeg vil helst at folk bare skal svare med en gang!

 8. Når folk tror jeg er er 5 år.
  Kjære alle sammen. Jeg blir 16 om 4 dager. Du tenger ikke å snakke til meg som jeg er 5 år! Jeg forstår norsk! Det kom vell som et sjokk på dere alle sammen, gjorde det ikke?

 9. Spill-forespørsler på Facebook.
  Jeg vet ikke hvorfor dere ikke får det inn, men jeg spiller ingen spill å Facebook. Det var sånn jeg gjorde når jeg var 13 år, og nettopp hadde fått Facebook. Den tiden er over! Sorry, mac!

 10. Sist, men ikke minst! Når jeg ikke finner det jeg leter etter!
  Jeg er utrolig rotet. Så det sier seg selv at jeg mister ting HELE tiden! Jeg må alltid spørr mamma om hun vet hvor det er. Dere vet jo hva de sier: Ingenting er virkelig norte før mamma ikke finner det. Alle som jobber her bare rister på hodet, hver gang jeg løper rundt hele huset, fordi jeg ikke finner ting...

Sånn, da vet dere det.
Siden jeg er på min snille side, så sakal jeg legge ut et gaaaaamelt bilde av meg! Versågod, det er bare å le!


- Vær en engel å like Facebook-siden min, så skal du få en Mariekjeks av meg!
- Vis du har laget et sånn innlegg, legg gjerne igjen en link i komentarfeltet

Monica Helene Udø

13 kommentarer

Saragu // kommenterer tilbake

19.03.2013 kl.11:33

Enig i mye!
kusina diiiiii!!! <3

19.03.2013 kl.13:37

min genser...<3
Leah - Kommenterer tilbake

19.03.2013 kl.15:16

3,4 7, 9 og 10 er typisk meg!
enig i mye!
Enig i mye ! !
enig i noe :-)
Leah - Kommenterer tilbake

19.03.2013 kl.21:02

enig!
Emilie - kommenterer tilbake!

20.03.2013 kl.15:11

Så enig! :-)
enig i 2,3,6 og 10! hehe, bra innlegg!
Eline ❤

21.03.2013 kl.12:53

Enig!

Så fin blogg, kommentere tilbake? :)
cathrine

22.03.2013 kl.00:42

sykt fint bilde av deg :) <3
Show No Emotion

24.03.2013 kl.17:32

æblæblæ jeg hater når folk ikke forstår ironien min..det er så slitsomt og forklare hele tiden
Monica Helene Udø

25.03.2013 kl.22:06

kusina diiiiii!!!: Hahah, jeg vet! Du er så søt!

Skriv en ny kommentar


Oppturer, nedturer, høyreturer og venstrturer. Blogger om det som faller meg inn, og om hverdagen min. Liker du ikke det du leser, så er det ingen som står med en pistol mot hjernen din å tvinger deg til å lese..

Legg meg til som venn
Kontakt meg på e-post bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer