Monica Helene


     Tusen takk!!


1      

Dette innlegget er skrevet fra telefonen min, vær ops på at skrivefeil kan forekomme!!

Heii!!

Nå hadde jeg nettopp skrevet et langt fint innlegg, men så skulle jeg legge et bilde med, så sletter hele driten seg!! Gaaaad!!! Så da er det bare å sette i gang å skrive det samme...

Tusen takk for alle de fine tilbakemeldinger jeg fikk på det forrige innlegget mitt! Jeg trodde det skulle komme mange negative komentarer med det gjorde det ikke. Det var over 1000 stk som var innom på bloggen min, så jeg var egentlig forberedt på at det skulle komme noe negativt! Sååå, tusen takk, det betyr mye!!!

Idag skal jeg ikke noe spesielt.. Bare slappe av! Og bare fordi jeg la ut det ene innlegget som var veldig personelig så kommer ikke denne bloggen til å bli en Monicafortellerheleverdenomaltdethunharopplevdblogg! Nå skal jeg leke sunn, mens jeg spiser en sjokoladebolle som jeg lagde på fredag.

¿Hva skal du fornoe idag?

- Monica Helene Udø -

Én kommentar |20.01.2013 kl.16:08 i Takketaler | Permalenke | Tips en venn

Én kommentar

Helene

20.01.2013 kl.16:14

Digger Bloggen din

Skriv en ny kommentar


Oppturer, nedturer, høyreturer og venstrturer. Blogger om det som faller meg inn, og om hverdagen min. Liker du ikke det du leser, så er det ingen som står med en pistol mot hjernen din å tvinger deg til å lese..

Legg meg til som venn
Kontakt meg på e-post bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer